Kokken Jan følte ingen brydde seg. Nå gjør han forskjell i ny org..

Interessegruppen IFFNN vil styrke på tvers i forpleining, men også gjøre et yrke i endring levelig. Sjømannsforbundet er imidlertid skeptisk.

1 Kommentar on “Kokken Jan følte ingen brydde seg. Nå gjør han forskjell i ny org..

  1. Det er trist å se hvordan NSF stiller spørsmålstegn ved vår eksistens, eller behovet for en slik organisasjon.
    Som det fremstår mellom linjene fastholder NSF troen på at de gjør alt som er menneskelig mulig for den norske sjømann. Denne holdningen virker de til å bære med seg til evige tider. De klarer å ignorere alle som melder seg ut samt alle som protestere/klager. Det er full mulig jeg bommer helt, men i mine øyne ligner det en absurd vri på logikk som ikke bare er nært på virkeligheten eller realiteter. Samtidig lurer jeg på hvordan vi noen gang skal klare å endre noe, når våre representanter tydeligvis mener de allerede har oppnådd mer enn noen kan forvente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait