Vi er nå registrert i grasrotandelen og på vips.

Interesseorganisasjon for forpleiningspersonell i maritim næring IFM er nå registrert i grasrotandelen. Vi håper at dere vil støtte oss der og vi har også vips. Etter vi lanserte ideen vår og nettsiden så har vi fortsatt å jobbe for en ny og forbedret nettside. Der vi legger ut saker og vi har sider som vi håper gir inspirasjon og informasjon.
Vi har også opprettet bruker der dere kan registrere dere. Noe vi håper mange vil gjøre. Vi er i startgropen og vi vil jobbe med emner som går på vår jobbhverdag ombord. Vi er i stadig utvikling og vi bygger dette sten for sten til å bli et naturlig møtested for oss i vår profesjon. Vi håper dere vil bli med å bygge dette tilbudet som vi tror vil hjelpe mange i fremtiden.
— 
Jan Nilsen
leder IFM.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen