Master oppgave om HMS og Syke fravær i forpleining offshore.

Hvordan vil HMS-arbeid påvirke HMS-kulturen og hvilken innflytelse har HMSkulturen på sykefraværet i forpleiningsvirksomheter offshore?

1 Kommentar on “Master oppgave om HMS og Syke fravær i forpleining offshore.

  1. Dette er en masteroppgave gjort på Offshore rigg. Men det er så vidt meg bekjent aldri blitt utført en masteroppgave eller eller utført en kartlegging av forpleiningspersonell på skip. Hverken av Sjøfartsdirektoratet eller Sjømannsforbundet. Innen de fleste departementene ombord så er det høy sykemeldingsgrad. Ikke minst i Forpleiningsdepartementet. Det er helt klart at vi skulle forsket på Forpleining på skip. Jeg tror det er høy forekomst av muskel og skjelettplager i vår yrkesgruppe. Det hadde vert meget interesant og nyttig og fått utført en slik masteroppgave eller kartlegging i Forpleining.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait